Vi maler både inde og ude for private, erhverv og boligforeninger

Vi kan klare alle typer malerarbejde i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Uanset om du skal have malet udendørs eller indendørs, kan Casper Maler ApS hjælpe. Vi maler for såvel private som erhverv og boligforeninger.

Vi hjælper med alle typer maleropgaver, bl.a.

Malerarbejde der kan anbefales

For os er kundetilfredshed i højsædet og vi er stolte af vores gode anmeldelser:

 

4.9 Stjerner baseret på 9 anmeldelser på Google

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en snak om din netop din opgave!
Vi kommer forbi, besigtiger opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

Søger du job som maler? Klik her

Få et uforpligtende tilbud

For at give dig et gratis tilbud har jeg brug for dit fulde navn, e-mail og adresse. Vi beser helst opgaven, før vi afgiver et uforpligtende tilbud. Hvis det haster, så ring til os.

Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB, Max. files: 10.
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Tre former for malerarbejde

  Der er flere former for malerarbejde, og inden du ringer, bør du gøre dig klart, hvad din opgave indebærer. Alle tre opgavetyper er naturligvis omfattet af Danske Malermestres Garantiordning.

  1. Almindeligt malerarbejde

  Den første type er almindeligt standard-malerarbejde, så alt fremstår pænt igen. Dette er typisk en opfriskning af et værelse, en stue, en facade eller andet inden- eller udendørs malerarbejde – noget der blot trænger til en opfriskning.

  2. Ændringer og oprettelser

  Den anden type omfatter ændringer eller oprettelser af diverse flader, træværk eller vinduer. Herunder opsætning af filt, væv eller tapet.

  3. Den eksklusive løsning

  Den tredje mulighed er den mere eksklusive løsning, hvor der kræses for detaljerne. Denne type arbejde kan ikke udføres under tidspres, men tager den tid, det tager.

  Jeg har fuld forståelse for, at du ønsker arbejdet afsluttet hurtigst muligt. Dette er også min intention, men jeg kan ikke garantere den aftalte kvalitet, hvis arbejdet skal hastes igennem. Denne type tager noget længere tid at udføre end almindeligt malerarbejde (1 og 2), og det koster naturligvis noget ekstra.

  Skriv til os

  20 91 41 41