Børste med gul maling på

Gamle maleteknikker til ældre opmalinger, marmorering mv.

Vi har stor erfaring med at renovere kirker, trapper og lignende.
Læs mere herunder og kontakt os hvis du har spørgsmål til din ønskede opgave.

Ring til os Skriv til os

Har du brug for en maler til ældre maleteknikker?

Hos Casper Maler ApS tilbyder vi ligeledes maleropgaver, der kræver ældre maleteknikker. Specialisten hedder Elvira og har mange års erfaring i netop dette.

Gamle maleteknikker kræver en rolig hånd og mange års erfaring, så vi bibeholder den æstetiske standard.

Vi udfærer bl.a. gamle malerteknikker ifm.:

 • Kalkning
 • Marmorering
 • Ådring
 • Linolie
 • Opmaling af ælder malinger evt. på trapper og kirker

 

Kalkning af hus og kalkning af vægge

Kalkning er en af de mest traditionelle og holdbare metoder til overfladebehandling af både huse og vægge. Hos Casper Maler ApS har vi stor ekspertise i gamle malerteknikker, herunder kalkning af både indendørs og udendørs overflader. Kalkning tillader underlaget at ånde, forhindrer fugtskader og er let at vedligeholde.

Kalkning af hus og vægge udføres bedst i foråret og efteråret, når vejret er tåget eller diset. En høj luftfugtighed og moderate temperaturer sikrer, at kalken hærder langsomt og bliver mere holdbar. Vi undgår at kalke i stærkt solskin, regn eller frostvejr for at sikre det bedste resultat. Vi rådgiver dig altid i om tidspunktet er rigtig til kalkning, og kunne aldrig finde på at udføre opgaven, velvidende at vejret ikke er optimalt.

Vi sørger for at overfladen er grundigt klargjort inden kalkningen påbegyndes. Har overfladen skader, udbedrer vi dem først for at sikre et pænt og holdbart slutresultat. Er overfladen for beskadiget, sætter vi dig i kontakt med en som kan udbedre skaden først.

Kalkning til private og erhverv

Der er ikke mange som længere arbejder med gamle malerteknikker og derfor tilbyder vi også kalkning til alle typer af projekter. Lige fra private boligejere i gamle kalkede bindingsværkshuse til erhverv og virksomheder. Vi har også erfaring med at arbejde på fredede og bevaringsværdige bygninger, hvor brugen af skånsomme og autentiske materialer er essentiel.

Få et uforpligtende tilbud

For at give dig et gratis tilbud har jeg brug for dit fulde navn, e-mail og adresse. Vi beser helst opgaven, før vi afgiver et uforpligtende tilbud. Hvis det haster, så ring til os.

Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB, Max. files: 10.
  Jeg er ikke en robot
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

   

  Søger du job som maler? Klik her

  Gamle maleteknikker

  Gamle maleteknikker

  Gamle maleteknikker

  Skriv til os

  20 91 41 41