Børste med gul maling på

Maling ved fraflytning

Lad en professionel maler stå for din maling ved fraflytning, og brug tiden på noget andet.

Ring til os Skriv til os

Casper Maler står for maling ved fraflytning

At flytte fra en lejlighed kan være en stressende proces, og én af de vigtigste opgaver er at sørge for, at lejligheden er i god stand til næste beboer. En af de bedste måder at gøre dette på er maling ved fraflytning. Hos Casper Maler sikrer vi at din lejlighed fremstår pæn og indbydende.

Overlad trygt malingen til os og brug i stedet tiden på mange af de andre projekter ved flytningen.

Vi maler alle typer af hjem; fra en lille lejlighed til en større villa. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os. Teamet hos Casper Maler består af faglærte malere og lærlinge, som alle er stolte af deres fag. Det mener vi kan opleves i vores arbejde.

Ud over maling ved fraflytning af hus eller lejlighed, tilbyder vi også:

 • Maling af huse og lejligheder ved indflytning
 • Maling af hovedtrapper, bagtrapper og trappeopgange
 • Maling af vinduer og døre
 • Facademaling
 • Gulvmaling
 • Tapetsering
 • Maling af institutioner, boligforeninger, kontorer & erhverv
 • Forsikringsskader, brandskader, vandskader m.m.

Desuden er vi specialister i gamle maleteknikker.

Har du spørgsmål til vores arbejde, er du altid velkommen til at kontakte os på
tlf. 20 91 41 41 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Derfor skal du benytte dig af en professionel maler

I mange lejeboliger er det et krav at lejligheden er nymalet ved fraflytning. I andre tilfælde kan det være noget som aftales ved salg eller af andre årsager:

 • Tilbagebetaling af depositum: Mange lejekontrakter kræver, at lejligheden males før fraflytning. Som professionel maler, sikrer vi at arbejdet udføres korrekt, hvilket øger chancen for at få dit depositum tilbage.
 • Indtryk på mulige lejer: En nymalet lejlighed eller hus virker mere tiltalende og velholdt, hvilket gør den mere attraktiv for potentielle lejere.
 • Forebyggelse af konflikter: Professionel maling reducerer risikoen for uoverensstemmelser mellem dig og din udlejer ved fraflytning. Ved at benytte sig af en professionel maler, sikrer du dig at malingen udføres korrekt.

Uanset årsagen til behovet for maling ved fraflytning, kan Casper Maler klare opgaven.

Få et uforpligtende tilbud på maling af trappeopgang

For at give dig et gratis tilbud har jeg brug for dit fulde navn, e-mail og adresse. Vi beser helst opgaven, før vi afgiver et uforpligtende tilbud. Hvis det haster, så ring til os.

Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB, Max. files: 10.
  Jeg er ikke en robot
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Hvordan foregår processen?

  Når du benytter dig af Casper Maler, følger vi en grundig proces for at sikre, at din lejlighed eller hus bliver malet efter aftale:

  • Inspektion og rådgivning: Vi starter med en inspektion af hjemmet for at vurdere tilstand samt dine specifikke behov. Vi giver derefter et uforpligtende tilbud på vores bedste løsning.
  • Forberedelse inden maling: Alle overflader bliver grundigt rengjort og forberedt for at sikre, at malingen hæfter korrekt og resultatet bliver jævnt og holdbart.
  • Maling udføres: Vi anvender kun kvalitetsmaling og de bedste teknikker for at opnå et fejlfrit resultat. Vi sikrer også, at alle hjørner og kanter er malet.
  • Afslutning og rengøring: Efter malingen er tørret, foretager vi en rengøring, så dit hjem er klar til overdragelse. Vi gennemgår arbejdet sammen med dig for at sikre at du er tilfreds med arbejdet.

  De fleste ved som udgangspunkt hvornår de skal flytte, og oftest flere måneder i forvejen. Ønsker du hjælp til maling ved fraflytning, anbefaler vi dig at kontakte Casper Maler i god tid. Jo mere tid vi har, jo bedre bliver resultatet også.

  Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 20 91 41 41 og høre mere om mulighederne for hvornår vi kan varetage din opgave.

  Skriv til os

  20 91 41 41