Børste med gul maling på

Maling af facade

Bevar og forbedre udseendet af dit hjem eller bygning med maling af facade.
Kontakt Casper Maler – din professionelle facade maler.

Ring til os Skriv til os

Vælg en professionel facade maler

Når det kommer til at bevare og forbedre udseendet af hjem og bygninger, er maling af facade en af de mest effektive metoder. En professionel og flot malet facade kan ikke kun øge din ejendoms æstetiske appel udadtil, men også beskytte mod vind og vejr.

Hos Casper Maler er vi specialister i facademaling. Som din foretrukne facade maler, står vi klar til at hjælpe dig med at forbedre udseendet af din facade, når behovet opstår.

At male facader på bygninger er en stor opgave, som kræver både færdigheder samt den rette viden. Det er også ikke noget man bare selv går i gang med. Du vil også opleve at resultatet bliver langt bedre, når du benytter dig af en professionel facade maler.

Derfor skal du vælge Casper Maler til maling af facader:

 • Ekspertise og erfaring: Vi har den nødvendige erfaring og viden til at udføre arbejdet korrekt. Vi ved, hvordan man skal håndtere forskellige overflader og bruge de rigtige materialer.
 • Langvarigt resultat: Med en professionel maler, er du sikret et holdbart og langvarigt resultat, hvilket betyder, at du ikke behøver at male så ofte.
 • Sikkerhed: Maling af facader involverer ofte arbejde i højden. Vi har det nødvendige udstyr og erfaring til at udføre arbejdet sikkert.
 • Tidsbesparelse: Når du hyrer en professionel, kan du spare tid og kræfter, som du kan bruge på andre vigtige opgaver.

Har du spørgsmål til hvordan vi udfører vores arbejde, eller er du i tvivl om vi kan varetage din opgave, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 20 91 41 41 eller via kontaktformularen her på siden.

 

Få et uforpligtende tilbud på maling af trappeopgang

For at give dig et gratis tilbud har jeg brug for dit fulde navn, e-mail og adresse. Vi beser helst opgaven, før vi afgiver et uforpligtende tilbud. Hvis det haster, så ring til os.

Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB, Max. files: 10.
  Jeg er ikke en robot
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Sådan arbejder din facade maler

  Teamet hos Casper Maler består af faglærte malere og lærlinge. Vi er utrolig stolte af vores arbejde og det mener vi også kan ses i de opgaver vi udfører. Med base på Østerbro, kører vi ud til opgaver i hele København samt de nærliggende byer.

  Vi tilbyder maling af facader til private såvel som boligforeninger og erhverv.

  Når du vælger Casper Maler, vælger du et malerfirma, som går op i at tingene udføres ordentligt. Vi følger en grundig proces for at sikre, at din facade bliver malet mest optimalt:

  • Inspektion og planlægning: Vi starter med en grundig inspektion af facaden for at vurdere dens tilstand og identificere eventuelle skader, der skal udbedres før maling. Vi udarbejder en plan og giver dig et uforpligtende tilbud.
  • Forberedelse: Før vi begynder malerarbejdet, sørger vi for grundig forberedelse, herunder rengøring af facaden, reparation af revner og huller samt afdækning af vinduer, døre og andre overflader, der ikke skal males. Kan vi ikke selv udbedre de reparationer som er nødvendige, finder vi en som kan.
  • Korrekt maling: Vi anvender kun den bedste maling, som er velegnet til udendørs brug og kan modstå vejr og vind. Vores dygtige facade sikrer en jævn og ensartet påføring, så facaden fremstår flot.
  • Afslutning og kontrol: Efter arbejdet er færdigt, gennemgår vi resultatet grundigt og foretager eventuelle nødvendige justeringer af facaden. Vi sørger for at efterlade området ryddeligt og præsentabelt.

  Har du nogle spørgsmål til udførelsen af vores arbejde, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan med fordel benytte dig af vores kontaktformular og så vender vi retur hurtigst muligt.

  Kontakt din facade maler

  Som dit foretrukne malerfirma, tilbyder Casper Maler en lang række forskellige ydelser. Vi kan f.eks hjælpe med:

  • Maling af huse og lejligheder ved indflytning og fraflytning
  • Maling af hovedtrapper, bagtrapper og trappeopgange
  • Maling af vinduer og døre
  • Gulvmaling
  • Tapetsering
  • Maling af institutioner, boligforeninger, kontorer & erhverv
  • Forsikringsskader, brandskader, vandskader m.m.

  Desuden er vi specialister i gamle maleteknikker.

  Kontakt Casper Maler og få hjælp til maling af facaden. Du kan altid kontakte os på tlf. 20 91 41 41 og høre mere omkring hvornår vi kan varetage din opgave.

  Skriv til os

  20 91 41 41